Vill du hjälpa till?

Adoptera

Ska du utöka din familj? Här är ett strålande tillfälle för dig att göra skillnad för de hemlösa katterna! Genom att adoptera katt av oss hjälper du inte bara katten du adopterar – du ger oss dessutom en ledig plats och möjlighet att hjälpa ännu en katt i nöd. Får vi inte omplacerat de katter vi har kan vi inte heller hjälpa nya. Läs gärna mer under ”Adoptionsinfo” och våra katter som längtar hem hittar du på förstasidan!

Stöd oss med en gåva

Vårt arbete är helt ideellt och går runt endast med hjälp av gåvor och donationer från privatpersoner. Vill du bidra ekonomiskt går det att göra via Swish eller PlusGiro.

Swish: 123-126 63 60          PlusGiro: 89 60 98-1

Ange ”Gåva” som meddelande.

Ingen summa är för liten, varenda krona behövs.

Bli jourhem

Älskar du katter men känner att en adoption inte är rätt för dig? Bli jourhem! En av de viktigaste rollerna i vår verksamhet innehas onekligen av våra fantastiska jourhem. Som jourhem har du katten hemma hos dig som om den vore din egen, men vi bekostar alla förbrukningsvaror, tillbehör och veterinärvård. Katten bor hos dig tills den hittat sitt för-alltid-hem, men det är inte ovanligt att man förälskar sig i sin jourhemskatt och väljer att adoptera. Är du intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer!

Bli volontär

Vi är en liten verksamhet med stora arbetsuppgifter, som rent praktiskt dras runt med hjälp av ett fåtal personer. Vi behöver alltid hjälp med praktiska saker framförallt körning av katter till och från veterinär eller jourhem. Vi har en grupp på Facebook där vi slänger ut förfrågningar om saker vi behöver hjälp med. Sök på ”KHS Jourhem & Volontärer” på Facebook så hittar du oss där, eller skriv till oss så berättar vi mer!